Foto's

Over Side

Het Adalya Ocean Deluxe ligt op 30 meter afstand van haar eigen strand aan de Middellandse Zee. Deze zee is helder en felblauw, waar de kust dan ook de naam de ‘Turquoise Kust’ aan te danken heeft. Het hotel staat middenin een prachtige tuin, die net als de glooiende omgeving landelijk aandoet. De natuur wordt behouden dankzij de vele natuurparken die zich in dit gedeelte van Turkije bevinden. Bij Manavgat bijvoorbeeld kunt u een schitterend recreatiepark bezoeken waar u kunt pootjebaden bij de watervallen van Manavgat. Een jeepsafari is een goede en spannende manier om de omgeving te ontdekken. Een ervaren gids zal u dan langs alle pareltjes van de Turkse Rivièra kunnen brengen.

De streek rond het Hotel Adalya Ocean Deluxe staat in de eerste plaats naturlijk bekend om haar mooie stranden. Deze zijn kilometerslang en dankzij het heldere water kunt u er perfect duiken of snorkelen. Ook vele andere watersporten behoren tot de mogelijkheden. De kust is grillig, groen en erg mooi. Een boottocht langs de Turkse Rivièra is dan ook aan te raden.

De populaire badplaats Side ligt op slechts 8 kilometer verwijderd van het hotel en is makkelijk bereikbaar. Deze veelzijdige stad heeft voor ieder wat te bieden. U komt er voor het indrukwekkende historische centrum, waar tempels, een theater, een badhuis en nog veel meer uit de Romeinse tijd te zien is, of u komt er om te genieten van een heerlijke Turkse maaltijd in het sfeervolle haventje. Een andere goede reden om een bezoekje te brengen aan Side is natuurlijk het bruisende nachtleven waar Side zo om bekend staat. In de talloze bars, cafés en clubs kunt u zich nachtenlang vermaken.

Het klimaat in het zuiden van Turkije is warm, droog en ideaal voor een heerlijke zonvakantie. ’s Zomers geniet u van temperaturen tot rond de 35 graden terwijl u er in de winter ook lekker bij zit bij minimaal 15 graden. Het zeewater blijft het hele jaar door aangenaam warm.

Vergelijk Adalya Ocean Deluxe bij 5 aanbieders Bekijk prijs